Συσκευασίες καλλυντικών

Ατομικές συσκευασίες καλλυντικών

Η ατομική συσκευασία καλλυντικών μιας χρήσης συνεισφέρει άμεσα στην διατήρηση της υγειονομικής ασφάλειας αλλά και του ελέγχου των δαπανών για επιχειρήσεις που διαθέτουν στους πελάτες τους καλλυντικά αλλά και τρόφιμα.
 
Εμείς προς το παρόν διαθέτουμε σε φακελάκια μιας χρήσης σαμπουάν, shower gel ή 2-in-1, την καταπληκτική μας κρέμα για τα χέρια και το σώμα αλλά και το ακαταμάχητο αλκοολούχο 70° τζελ χεριών με ήπια αντισηπτική δράση, όλα με συνθέσεις κατατεθειμένες στην ευρωπαϊκή βάση δεδομένων καλλυντικών προϊόντων (CPNP).
 
Συσκευάζουμε σε παραλληλόγραμμα φακελάκια μιας δόσης με διάφορα μεγέθη, αλλά και σε ειδικά σχήματα, όπως "σταγόνα", "κύκλος", "μπουκάλι" κ.ά.
 
Και βέβαια, το κάνουμε και για τα δικά σας υγρά, κρεμώδη ή τζελ καλλυντικά προϊόντα, με τη δική σας μακέτα!
 
Η ακούραστη, συνεχής προσπάθειά μας για βελτίωση του εξοπλισμού, των μεθόδων και των διαδικασιών μας αλλά και της πιστοποίησης των διασφαλίσεων που μπορούμε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας είναι ο βασικός παράγοντας που μας διατηρεί για πολλά χρόνια στην κορυφή του τομέα δραστηριότητάς μας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 4621333 Δευτέρα έως Παρασκευή από 8πμ έως 4μμ αλλά και στο email info@g-pack.gr