Σακουλάκια τύπου DoyPack® διαφανή

Σακουλάκια τύπου DoyPack® Kraft

Σακουλάκια τύπου DoyPack® αλουμινίου

Συσκευασίες τύπου DoyPack®

Τα σακουλάκια τύπου DoyPack®, με ή χωρίς zip, χαρακτηρίζονται από την δυνατότητά τους να στέκονται όρθια, διευκολύνοντας την ανάδειξη των τελικών προϊόντων στους χώρους προβολής (π.χ. ράφια καταστήματος), αλλά και την αποθήκευσή τους πριν και μετά τη διάθεσή τους στους καταναλωτές.

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και χρήση τους από τους παραγωγούς σε όλο και περισσότερους κλάδους, σχετίζεται με μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η συσκευασία αυτής της μορφής, όπως:

- Ελάχιστο χώρο αποθήκευσης της συσκευασίας, πριν την πλήρωση.

- Ευκαμψία, για καλύτερη αξιοποίηση του χώρου αποθήκευσης και έκθεσης των τελικών προϊόντων.

- Πολύ μικρό βάρος σε σχέση με το περιεχόμενο, για την μεταφορά.

- Ευρύχωρο στόμιο, για το γέμισμα.

- Αντοχή σε μεγάλο εύρος συνθηκών αποθήκευσης.

- Ευκολία στη σφράγιση.

- Ελκυστικό για τους καταναλωτές, ιδιαίτερα με zip για την επαναχρησιμοποίηση.

- Περιβαλλοντικά φιλικότερο, λόγω μικρότερου βάρους προς απόρριψη ή ανακύκλωση.

Τα σακουλάκια τύπου Doy Pack χρησιμοποιούνται ως συσκευασία σε πολύ μεγάλη ποικιλία διαφορετικών προϊόντων, ενδεικτικά: τρόφιμα πρωτογενή ή επεξεργασμένα, αγροτικά προϊόντα, δημητριακά, ξηροί καρποί, βότανα, μπαχαρικά, καφές, σαμπουάν, κρεμοσάπουνα, φυτοφάρμακα, καπνός και πολλά ακόμα είδη.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην G-Pack για την παραγωγή των συσκευασιών τύπου DoyPack® είναι πιστοποιημένα κατάλληλα για τη συσκευασία τροφίμων, σύμφωνα με τους ισχύουντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς για υλικά σε επαφή με τρόφιμα.

Μέχρι τώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, είμαστε η μόνη επιχείρηση στην Ελλάδα που από το 1999 παράγει σακουλάκια τύπου DoyPack® και τα διαθέτει σε άλλους παραγωγούς για τις ανάγκες συσκευασίας τους.

Υπάρχει η δυνατότητα τα σακουλάκια να είναι εκτυπωμένα καθώς και η δυνατότητα τοποθέτησης βαλβίδας καφέ (one-way degassing valve).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 462 1333 Δευτέρα έως Παρασκευή από 8πμ έως 4μμ αλλά και στα emails gatsos@otenet.gr ή  info@g-pack.gr